Nice MYGO4 - Inovace v oblasti ovládání pohonů vrat

Společnost Nice, známá svými kvalitními pohony vrat, představila nový dálkový ovladač s názvem MYGO, který přináší několik vylepšení. Kromě moderního designu, který perfektně sedne do ruky, se MYGO vyznačuje také kompatibilitou se staršími systémy Nice, což znamená, že jej lze snadno použít i na stávajících instalacích. Jednou z největších předností je prodloužená výdrž baterie, což snižuje potřebu časté výměny a zvyšuje pohodlí uživatele.

Nice MYGO

Nice MYGO - Elegance a praktičnost v jednom

Ovladač MYGO již na první pohled působí velmi elegantně a kvalitně. Při držení perfektně sedne do ruky, což umocňuje pohodlí při jeho používání. Tlačítka jsou jemně zapuštěna, čímž se předchází náhodnému zmáčknutí při nošení v kapse. Zároveň mají malé výstupky, které intuitivně označují jednotlivá tlačítka, takže je můžete snadno nahmatat bez nutnosti vytahovat ovladač ze sáčku.

Ovladač váží pouhých 20 gramů, což z něj činí mimořádně lehký doplněk. Díky tomu jej můžete bez problémů nosit s sebou a ani si nevšimnete, že jej máte u sebe.Samozřejmostí je také praktická šňůrka, která je součástí balení, a umožňuje snadné připevnění ovladače na klíče, čímž jej budete mít vždy po ruce.

Jednou z největších výhod ovladače MYGO je jeho mimořádná výdrž baterie. Díky prodloužené životnosti baterie vydrží až 3 roky, i při denním použití s ​​10 stisky. To znamená, že se o nabíjení či výměnu baterie nebudete muset starat celé roky.

 

Nice Mygo verzie

Ovládání až 8 bran jediným ovladačem

Ovladače MYGO existují ve třech různých verzích co se týče počtu kanálů nebo tlačítek.

Základní verzí dálkového ovladače MYGO je model se dvěma tlačítky, který umožňuje ovládat dvě různá vrata nebo dva samostatné příkazy pro jednu vrata. Můžete si například nastavit jedno tlačítko pro otevírání a zavírání celé brány, a druhé na funkci pro pěší. Verze se čtyřmi tlačítky představuje ideální kompromis mezi funkcionalitou a jednoduchostí a nabízí větší flexibilitu. Pro ty, kteří potřebují ještě více možností, je dostupná také verze s osmi tlačítky, díky které můžete ovládat až osm různých bran nebo funkcí. Zajímavostí je, že velikost ovladače zůstává stejná pro všechny verze, což zaručuje komfortní používání bez ohledu na počet tlačítek.

Speciální kategorii představují ovladače MYGOFM, které jsou ideální pro použití ve městech a na místech s vysokou koncentrací elektronických zařízení, kde může docházet k rušení signálu a zkracování vzdálenosti ovládání. Ovladače MYGOFM pracují na frekvenci 868,46 MHz, což zajišťuje stabilní a spolehlivé ovládání i v prostředích s vyšší hustotou signálů.

 

Mygo LED

Zpětná vazba - zobrazení stavu brány na ovladači

Ovladač MYGO je vybaven LED diodou, která umožňuje zobrazit aktuální stav vaší brány. Stačí se nacházet v blízkosti brány a zaslat požadavek na zjištění jejího stavu. Vestavěná tříbarevná LED dioda signalizuje konkrétní stavy vrat podle barvy světla. Každá barva indikuje specifický stav, čímž vám poskytuje rychlou a jasnou zpětnou vazbu o tom, zda jsou vrata otevřená, zavřená nebo v pohybu.

ZELENÁ - Brána je otevřená

ČERVENÁ - Brána je zavřená

ORANŽOVÁ - Brána je v pozici částečného otevření

Tato zpětná vazba je kompatibilní výhradně s přijímači OXIBD, které jsou již integrovány ve všech nových modelech motorů. To zaručuje bezproblémovou komunikaci mezi ovladačem a vraty, čímž je zajištěna spolehlivá kontrola a zpětná vazba o stavu vrat.

Ovladač MYGO vás dokáže včas upozornit i na nízký stav baterie. V případě, že je baterie téměř vybitá, po stisknutí tlačítka LED dioda zabliká červeně, čímž vám dá jasný signál, že je čas baterii vyměnit.

Nice MYGO kompatibilita 1

 

Kompatibilita se staršími motory

Ovladač MYGO je plně kompatibilní i se staršími pohony od společnosti Nice, což znamená, že jej můžete bez problémů používat is vašimi stávajícími systémy. Proces kopírování a párování ovladače probíhá stejně jednoduše jako u novějších pohonů, takže integrace je rychlá a bezproblémová. Ovladač můžete sladit s širokou škálou pohonů, včetně oblíbených modelů jako Robus, Road, Wingo, Toona, Spin či Spido. Tato univerzálnost umožňuje pohodlné a jednotné ovládání vašich vrat a zařízení, bez ohledu na jejich věk nebo model.

Ovladač MYGO4 je vynikající volbou, pokud hledáte nový ovladač pro váš pohon brány značky Nice. Díky jeho široké kompatibilitě, modernímu designu a praktickým funkcím, jako je dlouhá výdrž baterie či LED indikace stavu vrat, nabízí pohodlné a spolehlivé ovládání vašich zařízení. Je ideální pro ty, kteří hledají spolehlivý a snadno použitelný ovladač s možností bezproblémové integrace se staršími i novějšími systémy Nice.