Univerzální ovladače na bránu - WHY-EVO

Univerzální dálkové ovladače se stávají nezbytným nástrojem pro domácnosti a firmy, které používají automatické systémy pro otevírání bran nebo garážových vrat. WHY EVO je jedním z nejpopulárnějších ovladačů pro pohony, který nabízí širokou kompatibilitu a snadné použití. Podívejme se blíže na to, co tyto ovladače nabízejí.

Univerzální dálkové ovladače Why Evo

Hlavní vlastnosti ovladačů WHY EVO:

  • Multifrekvenční technologie: Ovladače WHY EVO podporují různé frekvence od 433 MHz do 868 MHz a jsou kompatibilní s pevnými i s kódy typu rolling. To znamená, že mohou fungovat s mnoha značkami a modely bran a garážových vrat, čímž eliminují potřebu více dálkových ovladačů.
  • Flexibilní programování: Každé tlačítko na ovladači WHY EVO může být naprogramováno na jiný systém. Například jedno tlačítko můžete nastavit pro otevírání brány a druhé pro ovládání garážových vrat. Ovladač podporuje až čtyři různá zařízení, což z něj činí mimořádně praktický nástroj.
  • Podpora široké škály značek: WHY EVO je kompatibilní s různými značkami, jako jsou BFT, Came, FAAC, Hormann, Nice a mnoho dalších. To z něj dělá univerzální řešení pro různé typy automatizovaných systémů. Nové ovladače WHY EVO NOA jsou dokonce kompatibilní i s ovladači Hormann BS (BiSecur).
  • Kompaktní design: Ovladač WHY EVO má kompaktní tvar, který je snadno přenosný – můžete jej snadno připevnit na klíče nebo ponechat v autě.
  • Vysoká odolnost: Ovladače jsou velmi odolné a vydrží i hrubé zacházení. Díky ochrannému gumovému okraji je ovladač chráněn před pády a poškozením. Tento design zajišťuje, že ovladač vydrží i v náročných podmínkách, například při častém používání venku nebo v nepříznivém počasí. Ochranné prvky zvyšují životnost a spolehlivost ovladače, což je klíčové pro uživatele, kteří jej potřebují každý den.

 

Rozdělení:

Ovladače WHY EVO jsou k dispozici v různých verzích, které vyhovují různým potřebám uživatelů. Pro ty, kteří nepotřebují ovládat více zařízení, je ideální volbou dvoukanálový ovladač WHY 433 LITE MINI. Tento model je kompaktní, snadno přenosný a díky svým malým rozměrům se pohodlně vejde na klíče, což z něj činí praktický doplněk pro každodenní použití. Na druhou stranu, pokud uživatel potřebuje ovládat až čtyři zařízení, jsou k dispozici také 4-kanálové verze, které jsou k dispozici nejen v kompaktní velikosti, ale také v klasickém formátu, což poskytuje flexibilitu při výběru ovladače podle preferencí a potřeb.

 

Univerzální dálkové ovladače Why Evo Lite Mini

 

WHY EVO LITE MINI 

Tento ovladač disponuje dvěma tlačítky, která umožňují ovládat až dvě různá zařízení. Vyniká kompaktními rozměry, takže je ideální pro každodenní použití, například připevněný ke klíčům. Ovladač podporuje pouze frekvenci 433 MHz, takže je kompatibilní s různými pohony, například Came a Nice.


Univerzální dálkové ovladače Why Evo Mini

WHY EVO MINI

 Tento ovladač je stejně kompaktní jako LITE MINI, ale poskytuje ještě více funkcí díky čtyřem tlačítkům. Dvě tlačítka jsou umístěna na horní straně a další dvě jsou strategicky umístěna na boku ovladače. Tento model je vynikající volbou pro uživatele, kteří potřebují ovládat až čtyři různé brány nebo zařízení. Podpora dvou frekvencí, 433 MHz a 868 MHz, z něj činí univerzální a flexibilní ovladač, který je kompatibilní se širokým spektrem systémů otevírání bran, včetně systémů Came a Nice, nebo dokonce Marantec, Hormann a mnoha dalších.

 


Univerzální dálkové ovladače  Why Evo2 

WHY EVO2

 Tento ovladač podporuje stejné frekvence jako WHY EVO MINI, tedy 433 MHz i 868 MHz, ale je o něco větší než model MINI. Díky větším rozměrům se může některým uživatelům lépe ovládat. Kromě toho je jedním z jeho hlavních lákadel přijatelná cena, která je o něco nižší než u modelu MINI, což z něj činí atraktivní volbu pro ty, kteří hledají cenově dostupné řešení bez kompromisů v kvalitě a funkčnosti.


Univerzální dálkové ovladače Why Evo NOA

WHY EVO 2 NOA

Nejnovější verze ovladače WHY EVO přináší vylepšenou kompatibilitu s ještě širším spektrem modelů a značek, včetně ovladačů Hormann BiSecur (BS). Tato vylepšená kompatibilita umožňuje uživatelům ovládat pokročilé a zabezpečené systémy bez nutnosti používat více ovladačů.

Ovladač je také vybaven zesíleným rádiovým signálem, který je až o 30 % silnější než u předchozích verzí, což zajišťuje stabilnější a spolehlivější ovládání brány i z větší vzdálenosti. Toto vylepšení zvyšuje komfort uživatelů, kteří nemusí být v bezprostřední blízkosti brány, aby ji mohli bezpečně otevřít nebo zavřít.

Díky těmto novým funkcím je tato verze skvělou volbou pro ty, kteří hledají univerzální, výkonné a cenově dostupné dálkové ovládání pro své automatizované systémy.


Praktické využití

Ovladače WHY EVO jsou obzvláště užitečné v komplexech s více rezidenty, kde může být potřeba ovládat různé systémy s více zařízeními. Místo toho, abyste s sebou nosili několik ovladačů, můžete vše spravovat pomocí jednoho ovladače. Toto řešení zjednodušuje řízení každodenních činností a pomáhá snížit množství používaných zařízení.

Dálkový ovladač WHY EVO má také velmi dobrý dosah, což znamená, že můžete otevírat brány nebo dveře z větší vzdálenosti, aniž byste museli stát přímo u nich.

 Univerzální klip pro ovladače WHY EVO

Univerzální klip

K ovladači WHY EVO lze dokoupit praktický klip pro snadné připevnění například na sluneční clonu v autě. Tento klip je univerzální a je kompatibilní se všemi modely ovladačů WHY EVO, což zajišťuje pohodlné a bezpečné uchycení na dosah ruky, aniž byste jej museli hledat v autě. Tato možnost je ideální pro řidiče, kteří často používají automatické brány a chtějí mít ovladač neustále po ruce.


Věci, které je třeba zvážit před koupí

Před zakoupením dálkového ovládání WHY EVO je důležité ověřit kompatibilitu s existujícím systémem brány nebo garážových vrat. Přestože je dálkový ovladač kompatibilní s řadou různých značek, je vždy dobré ověřit, zda frekvence a kódování odpovídají vašim potřebám.